Šetříme energie díky aditivu do hydraulických olejů výrobních strojů: výsledky po roce používání

Před rokem byla do některých našich strojů na výrobu podestýlek implementována technologie zahrnující speciální aditivum do hydraulických olejů. Tato inovace byla zaměřena na zvýšení efektivity výrobních procesů a snížení ekologické stopy.

Po roce používání máme k dispozici výsledky dosažených úspor. Díky aplikaci speciálního aditiva se podařilo snížit spotřebu elektrické energie o 39,8 %. Tento pokles znamená nejen úsporu nákladů, ale také snížení zatížení elektrické sítě a menší závislost na fosilních palivech. Výrazné snížení spotřeby energie navíc přispívá ke zvýšení udržitelnosti našich výrobních procesů.

Technologie rovněž přispěla ke snížení emisí CO2 o 442 kg za rok. Tato redukce emisí je důležitým krokem směrem ke snižování uhlíkové stopy a ochraně životního prostředí. Každý kilogram CO2, který neunikne do atmosféry, pomáhá v boji proti globálnímu oteplování a podporuje naše úsilí o ekologicky šetrnější provoz.

Aplikace speciálního aditiva do hydraulických olejů optimalizovala provoz strojů a zvýšila jejich účinnost. Tento krok vedl k menšímu opotřebení, delší životnosti a celkovému zlepšení efektivity strojů. Snížila se potřeba údržby a oprav, což přispělo k plynulosti výrobního procesu. Vzhledem k pozitivním výsledkům z prvního roku plánujeme pokračovat v hledání dalších inovativních řešení pro naše výrobní procesy. Naším cílem je dosáhnout maximální energetické efektivity a šetrnosti k životnímu prostředí.

Tato technologie představuje příklad toho, jak mohou inovace přinést významné úspory a zlepšit ekologické parametry výroby. Investice do vývoje nám umožňuje nacházet nové způsoby, jak zvyšovat efektivitu a zároveň snižovat negativní dopady na životní prostředí.

Před aplikacíPo aplikaci

Vytisknout stránku Vytisknout stránku31. 7. 2024, 11:24

Blog > Související

19. Mezinárodní turnaj v koňském pólu Noe Polo Masters19. Mezinárodní turnaj v koňském pó...
Farma Noe se stala opět dějištěm prestižní sportovní události, kdy hostila 19. ročník Mezinárodního...
Pelety, ideální podestýlka pro Vaši kočkuPelety, ideální podestýlka pro Vaši...
Když přijde na výběr podestýlky pro Vaši kočku, pelety se stále více stávají preferovanou volbou...
IV. Czech chinchilla showIV. Czech chinchilla show
17. února 2024 proběhla již IV. CCS, která se konala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku. Výstavy...
Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....